Boka plats till vårterminen!
AG-vit

Rekommenderad ålder

7-9 år

Inriktning

Kvinnlig & manlig artistisk gymnastik med fokus på redskapen hopp, barr, bom och fristående för kvinnlig AG och hopp, herrbarr, räck, bygelhäst, ringar och fristående för manlig AG.

Träningsmängd

2 timmar

2 pass per vecka

Träningen

Under lekfulla former flyttar vi försiktigt och med känsla för varje individs unika egenskaper fokus mot inlärning och utveckling av mer komplexa övningar. Träningen blir mer strukturerad och kräver större koncentration från utövarna. Fysisk förberedelse (styrka, flexibilitet och uthållighet) kompletterar grenspecifik träning.

Tävling & uppvisning

Gymnasterna tävlar inte utan deltar på våra egna checkpoints samt klubbuppvisning.

Upplägg

Förberedande grundträning och träning mot korrekt teknik och utförande.

Målsättning

Gymnasterna ska ges förutsättningar att behärska samtliga övningar på steg 1-3 inom kvinnlig AG eller Ettan inom manlig AG.

Falu GK, 02/12 22:54
Falu GK, 12/06 00:20