Sommarträning
Bokningssidan öppnar
2022-06-12 00:20

Bokningssidan öppnar enligt följande prioriteringsordning:

1. 12 juni: Bokning/förtur till grupp enligt föregående termin
  2. 16 juni: Bokning/förtur för föregående termins medlemmar att kunna byta till annan grupp i mån av plats
  3. 19 juni: Bokning för icke medlemmar i mån av plats

Direktlänk till bokningssidan: https://sportadmin.se/book/?F=8d9f32cd-d6aa-46f1-8233-e006231b0463

NYHETER!

• Vi sänker träningsavgifterna till flertalet grupper inför höstterminen - se vår prislista på hemsidan under fliken "Priser" eller direkt på bokningssidan
  • Fler sektioner dyker upp i höst där nya indelningar har gjorts
  • Vi utökar med fler grupper på fler platser i stan
  • Nya verksamheter startas upp, bland annat paragymnastik, vuxen- & seniorgymnastik och tävlingsgrupper inom trupp
  • Vår nya hemsida har lanserats

Vid frågor och funderingar kring träningsgrupper och vår verksamhet, vänligen kontakta oss enligt nedanstående:

Artistisk gymnastik: ag@falugk.se
Barn- & ungdomsgymnastik: barnungdom@falugk.se
Parkour: parkour@falugk.se
Truppgymnastik: trupp@falugk.se
Vuxen- & seniorgymnastik: vuxensenior@falugk.se

Kom ihåg! Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, om du inte redan gjort det!

Sommarträning
2022-06-06 20:13

En glädjande nyhet är att vi i år kommer erbjuda verksamhet under sommaren genom en sommartermin som sträcker sig från vecka 24-32. Vi kommer att hålla till i Gymnastikhallen på Lugnet som erbjuder specialanpassade träningsredskap.

Följande inriktningar finns att välja på för nybörjare/träning på grundnivå:

• Artistisk gymnastik (AG-basic)
  • Parkour (Parkour basic)
  • Truppgymnastik (Trupp basic)

Träningen i basicgrupperna riktar sig till den som vill öva på grundläggande färdigheter eller som redan tränar i våra basicgrupper - inga förkunskaper krävs.

Vi kan även erbjuda träning inom truppgymnastik och artistisk gymnastik för gymnaster med högre ambitionsnivå som vill träna på mer avancerade övningar (Trupp blå, Trupp svart och AG-svart), inga förkunskaper krävs.

Det är möjligt att boka sig till flera grupper/pass, det finns inga begränsningar.

Sommarterminen delas upp i två perioder för grupper på basicnivå. Period 1 genomförs vecka 24-28 (5 veckor). Period 2 genomförs vecka 29-32 (4 veckor). Det är möjligt att boka sig till två perioder för den som önskar träna hela sommarlovet (9 veckor), detta sker genom två separata bokningar, en bokning/period.

Truppgrupperna Blå och Svart samt AG-svart tränar i en hel sammanhängande period över hela sommaren (10 veckor).

Information om träningstider, åldersindelningar och priser hittar du på bokningssidan.

Varmt välkommen!

Välkommen