Boka plats för vårterminen 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Om klubben

Verksamhetsidé
Falu Gymnastikklubb erbjuder en rolig, lekfull och allsidig träning för alla. Verksamheten riktar sig till barn, ungdomar och vuxna som vill träna gymnastik och parkour där rörelseglädje står i centrum. Dessutom ska föreningen främja möjligheten för en tävlings- och prestationsinriktad verksamhet.

 

Värdegrund
I Falu Gymnastikklubb ska vi må bra och känna glädje över att träna. Alla ska vara välkomna att delta oavsett nationalitet, etniskt ursprung, religion, ålder, kön eller sexuell läggning samt fysiska och psykiska förutsättningar. Vi ska ha en trygg och sund träningsmiljö där all form av kränkande behandling aktivt motarbetas. Vi ska vara en demokratisk och jämställd förening där alla medlemmar är delaktiga och får ta ansvar och bestämma över sin verksamhet.  

 

Vision
Vi vill att vår verksamhet skapar ett livslångt idrottsintresse bland våra aktiva. Vi vill ha engagerade, drivna och kompetenta ledare som motiverar de aktiva till fysisk aktivitet. Som förening vill vi ständigt utvecklas och förbättras och på alla nivåer bedriva vår verksamhet så att den utvecklar människor positivt, såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt. 

Vår målsättning är att:

  • Erbjuda medlemmarna i föreningen en säker, utmanande samt varierande verksamhet med kompetenta ledare som tar ett stort ansvar för de aktivas utveckling
  • Samtliga aktiva ska känna rörelseglädje
  • Vara en gymnastikförening i tiden
  • Behålla och utveckla kompetensen inom föreningen
  • Vara det mest attraktiva alternativet av gymnastikföreningar i Falun
  • Ha en god ledarvård
 
Besök oss på Facebook
Våra partners