Boka plats för vårterminen 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vanliga frågor

Jag vill boka plats i en grupp, hur gör jag?

Svar: Platsbokning och betalning sker direkt via vår bokningssida. Klicka här för att komma till bokningssidan. 

 

Har ni något kösystem?

Svar: Nej, vi har ett prioriteringssystem där föregående termins medlemmar har förtur till nästa termins träningsgrupper. När platser släpps för icke medlemmar gäller först till kvarn. På bokningssidan finns det möjlighet att bevaka en grupp som inte har några lediga platser. Då skickas ett automatiskt mailutskick när en plats blir ledig. 

 

Vad kostar det att träna i föreningen?

Svar: Information om våra priser hittar du här.

 

Jag är osäker på vilken grupp som passar, vem kan hjälpa mig?

Svar: Kontakta sektionsansvarig i berörd sektion. Klicka här för kontaktuppgifter till våra sektioner.

 

Vilka regler gäller för avbokning?

Svar: Det är möjligt att prova på första träningen på terminen i bokad grupp och få återbetalning vid avbokning på terminsavgift (exkl. administrationsavgiften på 9-59 kr samt en serviceavgift på 25 kr) förutsatt att avbokning sker inom 72 timmar efter provtillfället. Senare avbokning under terminens gång återbetalas endast vid sjukdom/skada och skall intygas av läkare. 

 

Vad innebär försäljning av rabatthäften?

Svar: Varje höst- och vårtermin ingår försäljning av 2 st. rabatthäften per medlem i alla grupper utom Familjegympa, Vuxengympa, Seniorgympa och Paragymnastik. Vid bokning till höst- och vårtermin betalar medlemmen ett utlägg för de två rabatthäftena (200 kr/häfte). Senare under terminen kan rabatthäftena hämtas ut för den som önskar sälja, detta sker på angivna tider eller efter överenskommelse med kansliet. Vid försäljning behåller medlemmen hela summan och återfår därmed sitt utlägg på 400 kr. 

 
Jag vill bli ledare i Falu GK, hur gör jag?
 
 
 
Besök oss på Facebook
Våra partners