Boka plats för vårterminen 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sommarträning
2022-06-06 20:13

En glädjande nyhet är att vi i år kommer erbjuda verksamhet under sommaren genom en sommartermin som sträcker sig från vecka 24-32. Vi kommer att hålla till i Gymnastikhallen på Lugnet som erbjuder specialanpassade träningsredskap.

 

Följande inriktningar finns att välja på för nybörjare/träning på grundnivå:

  • Artistisk gymnastik (AG-basic)
  • Parkour (Parkour basic)
  • Truppgymnastik (Trupp basic)

Träningen i basicgrupperna riktar sig till den som vill öva på grundläggande färdigheter eller som redan tränar i våra basicgrupper - inga förkunskaper krävs. 

 

Vi kan även erbjuda träning inom truppgymnastik och artistisk gymnastik för gymnaster med högre ambitionsnivå som vill träna på mer avancerade övningar (Trupp blå, Trupp svart och AG-svart), inga förkunskaper krävs. 

 

Det är möjligt att boka sig till flera grupper/pass, det finns inga begränsningar.

 

Sommarterminen delas upp i två perioder för grupper på basicnivå. Period 1 genomförs vecka 24-28 (5 veckor). Period 2 genomförs vecka 29-32 (4 veckor). Det är möjligt att boka sig till två perioder för den som önskar träna hela sommarlovet (9 veckor), detta sker genom två separata bokningar, en bokning/period.

 

Truppgrupperna Blå och Svart samt AG-svart tränar i en hel sammanhängande period över hela sommaren (10 veckor).

 

Information om träningstider, åldersindelningar och priser hittar du på bokningssidan.

 

Varmt välkommen!

 
Besök oss på Facebook
Våra partners