Boka plats för vårterminen 2024

Träningsdagar VT-24

Tisdagar kl. 16:30-18:30, Gymnastikhallen intill Västra skolan

Träningen

I KvAG Bas 7–9 år tränar barnet för att ha kul, utmanas, röra på sig och träffa kompisar. Träningen är gymnastikspecifik men med stort fokus på allsidighet. De grundmotoriska färdigheterna är i centrum och sätts samman till att forma gymnastikspecifika övningar. Varje träningspass innehåller uppvärmning, redskapsstationer, stretch och enklare styrketräning.

Målsättning

Barnet ska ges förutsättningar att lära sig övningar på steg 1–2 från det nationella tävlingssystemet ”Svenska Stegserierna”. Om gymnasten behärskar alla moment rekommenderas hon byte av grupp för vidare utveckling. Gruppbytet är frivilligt och sker i samråd med huvudledare och sektionsansvarig.

Övrigt

Barnet deltar på föreningens och KvAG-sektionens arrangemang. Tävling förekommer ej.

Besök oss på Facebook
Våra partners