Nyheter från Gymnastikförbundet

Inbjudan Riksserien 4

(2021-09-24 17:36)
Den 20-21 november genomförs Riksserien 4 i Kristianstad. Här hittar ni inbjudan och information om anmälan.

Nu kan alla föreningar ansöka om återstartsstöd för att locka barn, ungdomar, vuxna och seniorer tillbaka till Svensk Gymnastik efter pandemin.

PM2 SM, JSM i Uppsala

(2021-09-24 09:21)

Var fjärde år är det personvalskongress inom FIG (Internationella gymnastikförbundet), och nästa gång är i november nu i år.

Det går fortfarande att anmäla sig till Gymnastikforum 2021. I år finns möjlighet till att närvara digitalt eller fysisk på en av tre platser i landet.

I samband med höstens landslagsläger i Göteborg 4-7 november kommer även testtillfälle att erbjudas för kval till landslaget 2022

Stort grattis Jonna Adlerteg som tilldelats RF och Svenska Spels Elitidrottsstipendium 2021–2022!

Det framgångsrika samarbetet mellan Gymnastikförbundet, försäkringsmäklaren Pensum och försäkringsbolaget Svedea fortsätter och i dagarna har ett nytt fyraårigt avtal tecknats.

Den 18-24 oktober går VM i artistisk gymnastik i japanska Kitakyushu och nu är det klart vilka svenska gymnaster som kommer att delta.

I Arcushallen i Luleå tog Kim Wanström, Hammarbygymnasterna i helgen hem SM-titeln i manlig artistisk gymnastik.

Återstart!

(2021-09-17 20:09)