Ledig tjänst - Truppgymnastik

27 MAJ 2021 21:32
Vi söker en sektionschef som vill vara med och bygga upp vårt nya koncept för truppgymnastik!
  • Skapad: 27 MAJ 2021 21:32

Vi tror att:

• Du är organiserad, driven och ansvarstagande med en god förmåga att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.
  • Du brinner för truppgymnastik och tycker det är inspirerande att arbeta med motiverade gymnaster och tränare.
  • Du har stor vilja och förmåga att coacha barn och ungdomar till rörelseglädje, utveckling och framgång.
  • Tillsammans med styrelse, personal, sektionsansvariga och tränare är du föreningens ansikte utåt och tillhandahåller god service till våra medlemmar.
  • Du behöver ha förmågan att hålla många bollar i luften, skifta fokus snabbt, göra prioriteringar och hålla deadlines.

Dina arbetsuppgifter:
    Du kommer vara huvudansvarig för vårt projekt att bygga upp en ny sektion med truppverksamhet och utveckla ett koncept för truppgymnastik.

Arbetet innefattar:
  • Kort- och långsiktig planering för den nya sektionen
  • Marknadsföring/rekrytering av gymnaster och ledare
  • Koordinera ledarteam kring grupper
  • Utbildning och kompetensutveckling för ledare
  • Träningsupplägg
  • Lägerverksamhet och prova-på-aktiviteter
  • Administration kring grupper och sektionen i stort
  • Vara tränare i grupper

Omfattning:
    Tjänsten är en projektanställning på 50% fram till och med 31 december 2021, med eventuell möjlighet till förlängning. Arbetstiden innefattar både dagtid och kvällstid, visst helgarbete kommer även att förekomma.

Kvalifikationer:
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift
  • Du har en god förmåga att planera, genomföra och leda en verksamhet mot uppsatta mål
  • Du har erfarenhet eller utbildning i projektledning, ledarskap, organisationsutveckling eller liknande
  • Du har ett stort intresse och erfarenhet av att leda andra
  • Du har dokumenterad erfarenhet som tränare/ledare inom truppgymnastik
  • Du har tränarlicens för trampett, tumbling och fristående på lägst steg 2-nivå, steg 3 är meriterande
  • Du har god datorvana
  • Du har B-körkort

Lön:
    Fast månadslön enligt överenskommelse.

Krav:
    Du ska kunna uppvisa ett aktuellt utdrag från belastningsregistret.

Tillträde:
    Snarast möjligt.

Ansökan med CV och personligt brev skickas till This is a mailto link senast den 30 juni. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande, så ansök snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Om du har frågor gällande tjänsten kontakta This is a mailto link eller ordförande Christer Vallgren på tel 076-795 69 56.

Välkommen med din ansökan!