Ledig tjänst - Motion & gruppträning

27 MAJ 2021 21:27
Vi söker dig som vill vara med och bygga upp en ny motionssektion och inspirera människor till en hälsosam livsstil!
  • Uppdaterad: 27 MAJ 2021 21:27

Vi tror att:

• Du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning och vi ser gärna att du har en ledar- eller tränarutbildning inom idrott och motion.
  • Du är organiserad, driven och ansvarstagande med en god förmåga att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.
  • Du brinner för idrott och hälsa och tycker det är motiverande att inspirera människor till fysisk aktivitet.
  • Tillsammans med styrelse, personal, sektionsansvariga och ledare är du föreningens ansikte utåt och tillhandahåller god service till våra medlemmar.
  • Du har förmågan att hålla många bollar i luften, skifta fokus snabbt, göra prioriteringar och hålla deadlines.

Dina arbetsuppgifter:
    Du kommer att vara huvudansvarig för vårt projekt att bygga upp en ny sektion med motionsverksamhet.

Arbetet innefattar:

• Kort- och långsiktig planering för den nya sektionen

• Marknadsföring/rekrytering av aktiva och ledare

• Koordinera ledare och grupper

• Utbildning och kompetensutveckling för ledare

• Skapa träningskoncept/motionspass

• Prova-på-aktiviteter

• Administration kring grupper och sektionen i stort

• Vara ledare på träningspass

Omfattning:
    Tjänsten är en projektanställning på 50% fram till och med 31 december 2021, med eventuell möjlighet till förlängning. Arbetstiden är flexibel och anpassas enligt överenskommelse.

Kvalifikationer:
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift
  • Du har en god förmåga att planera, genomföra och leda en verksamhet mot uppsatta mål
  • Du har erfarenhet eller utbildning i projektledning, ledarskap, organisationsutveckling eller liknande
  • Du har ett stort intresse och erfarenhet av att leda andra
  • Du har dokumenterad erfarenhet som ledare inom idrott och hälsa

Meriterande:
  • Du har relevant utbildning inom området såsom idrottstränare, PT, hälsocoach eller dylikt
  • Du har god datorvana
  • Du har B-körkort

Lön:
    Fast månadslön enligt överenskommelse.

Krav:
    Du ska kunna uppvisa ett aktuellt utdrag från belastningsregistret.

Tillträde:
    Snarast möjligt.

Ansökan med CV och personligt brev skickas till This is a mailto link senast den 30 juni. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande, så ansök snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Om du har frågor gällande tjänsten kontakta This is a mailto link eller ordförande Christer Vallgren på tel 076-795 69 56.

Välkommen med din ansökan!