Hoppa till sidans innehåll

Kom och PROVA PÅ parkour & gymnastik!

24 MAJ 2015 18:03
Under vecka 23 kommer vi att ha prova-på-aktiviteter för barn i åldern 1-12 år. Det är helt kostnadsfritt att delta men föranmälan krävs. Observera att det är ett begränsat antal platser vilket betyder att först till kvar gäller!
  • Skapad: 24 MAJ 2015 18:03

Falu Gymnastikklubb satsar inför hösten på att starta upp flera nya grupper inom våra olika verksamhetsområden. Därför har vi under vecka 23 prova-på-aktiviteter för att visa att vi finns och välkomna fler barn till vår förening. Anmälan till prova-på-aktiviteterna gör du genom att skicka ett mail till This is a mailto link med namn, ålder samt den aktivitet barnet vill delta på. Observera att denna anmälan endast gäller prova-på-aktiviteterna och inte är en anmälan till en befintlig grupp. 

Vill du anmäla ditt barn till en grupp inför höstterminen klickar du här! Vi kommer att ha möjlighet att ta emot många nya medlemmar efter sommaren!

Tänk på att deltagarna bör ha en skön och smidig klädsel på sig, inga smycken, helst barfota (gympaskor är tillåtet på parkouren) och att de som har långt hår sätter upp det. Vattenflaska är bra att ha med!  

Varmt välkomna till Falu GK & prova-på-veckan!  


Prova på-affisch1

 

Skribent: Åsa Balstadsveen
sisu

verasport_logo_copy

 

 

 

 

Postadress:
Falu Gymnastikklubb - Gymnastik
Kaserngården 6
79140 Falun

Besöksadress:
Kaserngården 6
79140 Falun

Kontakt:
Tel: 0705547473
E-post: This is a mailto link

Se all info