Boka plats till höstens verksamhet!

15 JUN 2021 23:23
Snart öppnar vi bokningssidan för höstens verksamhet.
  • Uppdaterad: 15 JUN 2021 23:23

Bokningssidan öppnar enligt följande prioordning/datum:

1. 20 juni: Bokning/förtur till grupp enligt föregående termin
  2. 27 juni: Bokning/förtur för föregående termins medlemmar att kunna byta till annan grupp
  3. 30 juni: Bokning för icke medlemmar

Klicka här för att komma direkt till bokningssidan.

Om länken ej fungerar hittar du bokningssidan på www.falugk.se genom att klicka på ”Boka plats i grupp” uppe i menyraden.

Vid frågor och funderingar kring ditt barns fortsatta träning, vänligen kontakta oss så för vi dialog och hittar lämplig väg framåt.

Kansliet: This is a mailto link
AG-sektionen: This is a mailto link
Gymnastiksektionen: This is a mailto link
Parkoursektionen: This is a mailto link

Information gällande ny administrationsavgift som ersätter den tidigare serviceavgiften:

Inför hösten 2021 har Falu GK förnyat sitt administrationssystem hos Sport Admin för att underlätta den administrativa hanteringen. En ny administrationsavgift på 9-59 kr ersätter den tidigare serviceavgiften på 25 kr.

Varför 9-59kr i administrationsavgift?
Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9-59 kr. Administrationsavgiften baseras automatiskt på terminsavgiftens kostnad.

Vad innebär det nya systemet för oss som förening?
Processen blir mer eller mindre helt automatiserad, och vi kan erbjuda fler betalsätt än tidigare. Det gör att vi istället kan lägga vår tid på det vi verkligen vill - att utveckla föreningen. Den administrativa avgiften köper oss helt enkelt mer tid.

De betalningsmöjligheter vi erbjuder är:

• Kortbetalning
  • Fakturabetalning*
  • Delbetalning*

*) Tänk på att faktura- eller delbetalning innebär att det kommer att tas en lätt kreditupplysning. Detta är en standardkontroll och ingenting som påverkar ditt UC.

Vad innebär det nya systemet för mig som medlem?
För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning och fler betalningsmetoder.

• Du får tillgång till MedlemsAppen där du har tillgång till din, eller ditt barns grupps aktiviteter, kalender, kallelser, utskick m.m.
  • Du kan bevaka en fullbokad grupp och får då ett automatiskt infomail när en plats blir ledig - först till kvarn gäller!
  • Du kan anmäla om du behöver skjuts eller har plats i din bil genom den nya funktionen Samåkning.
  • Du kan i förväg meddela om du eller ditt barn kommer på träningen genom funktionen Förhandsrapportera.
  • Du får ditt medlemskort digitalt i appen och ser även dina betalningar, erbjudanden från föreningen samt mycket, mycket mer.

Administrationsavgiften är det som gör ovanstående möjligt och pengarna går därmed indirekt tillbaka in i Falu GK och vår verksamhet.

Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, om du inte redan gjort det!