Ny bokningssida

25 JUL 2017 19:18
Inför höstterminen har Falu GK gjort om kö- och anmälningssystemet till ett nytt bokningssystem. Detta innebär att inför varje ny terminsstart kommer varje medlem från och med nu själv boka in sig i önskad grupp och betala direkt via kort.
  • Uppdaterad: 25 JUL 2017 19:25

Höstens grupputbud hittas redan nu under flikarna för våra olika sektioner i menyraden, samt genom att klicka på "schema". Bokningssidan öppnar vecka 30 och du hittar den här. Möjligheten att boka en plats kommer ske enligt följande prioriteringsordning:

1. Vecka 30: Bokning/förtur till grupp enligt föregående termin eller till ny grupp för de medlemmar som redan nu skickat in förfrågan om gruppbyte.
  2. Vecka 31: Bokning/förtur för alla föreningens medlemmar att kunna byta grupp inom föreningen. Även de som anmält sig på hemsidans anmälningsformulär under våren/sommaren tillhör prio 2.
  3. Vecka 32: Bokning öppnar för icke medlemmar.

OBS! Alla nuvarande/nya medlemmar måste göra en bokning till önskad grupp, gäller även de som mailat in önskemål om gruppbyte eller tidigare anmält sig via hemsidans anmälningsformulär.

I våra fortsättningsgrupper (Freerunning & Kvinnlig AG) är det endast deltagare som tidigare deltagit som kan boka sig till samma grupp. Ta kontakt med respektive sektion om ditt barn vill byta till en fortsättningsgrupp.

Skribent: Åsa Balstadsveen