Hoppa till sidans innehåll

Corona-Nya Riktlinjer

26 MAR 2020 12:33
Falu GK:s träningar fortsätter som planerat vi håller igång träningarna för barnen och folkhälsans skull. Vi följer folkhälsomyndighetens och Gymnastikförbundets riktlinjer. Förändringar kan komma att ske snabbt och uppdatering sker vi hemsida och FB
  • Skapad: 26 MAR 2020 12:33

Risken för spridning av Coronavirus i Sverige bedöms av Folkhälsomyndigheten som mycket hög. Vi förstår oron och följer myndighetens och Gymnastikförbundets rekommendationer. 

Alla som har sjukdomssymptom ska vara hemma.Detta gäller både gymnaster och ledare.Träningar och tävlingar kan komma att ställas in med kort varsel. Vi ber om er förståelse för detta. 

Allmänt råd till alla är att tvätta händerna före och efter alla måltider och före och efter alla träningar. Vi kommer att fortlöpande informera om vad som gäller och så fort vi får nya direktiv. Utvecklingen följer vi via www.folkhalsomyndigheten.se och www.gymnastik.se

Nya riktlinjer för Falu GK:s verksamhet

Vi kommer från och med nu också göra vissa förändringar. 

  • En utglesning av antalet pågående samtidiga träningar i specialhallen på onsdagar undersöks med sikte på att genomföras från och med onsdag ¼. Mer info kommer om detta.
  • Vi arbetar just nu på att riskbedöma våra träningar, alltså se över olika sätt att minska smittorisker vid de träningar som genomförs.
  • Vi kommer att utöka städningen i specialhallen på Lugnet och tydliggöra samt öka möjligheterna för handtvätt vid träningar.
  • Öka andelen av träningstiden som bedrivs utomhus. Här kommer mer riktlinjer och regler vartefter.
  • Barnen ska om möjligt komma ombytta så att tiden i omklädningsrum kan minskas. 
  • Alla tävlingar är inställda  och beslut om familjedagen 2/5 kommer inom kort.
  •  Vi samverkar med Gymnos och andra hyresgäster och för en dialog med kommunen om städningen av specialhallen och övriga hallar vi använder.

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta kansliet via This is a mailto link eller styrelsen via mail This is a mailto link

Ta väl hand om er!

 

Skribent: Jenny Nilsson
E-post: Adressen Gömd
sisu

verasport_logo_copy

 

 

 

 

Postadress:
Falu Gymnastikklubb - Gymnastik
Kaserngården 6
79140 Falun

Besöksadress:
Kaserngården 6
79140 Falun

Kontakt:
Tel: 0705547473
E-post: This is a mailto link

Se all info