Hoppa till sidans innehåll

Om oss


Verksamhetsidé

Falu GK erbjuder en rolig, lekfull och allsidig träning för alla. Verksamheten riktar sig till barn, ungdomar och vuxna som vill träna gymnastik och parkour där rörelseglädje står i centrum. Dessutom ska föreningen främja möjligheten för tävlingsverksamhet och elitsatsning.

Värdegrund
I Falu GK ska vi må bra och känna glädje över att träna. ALLA ska vara välkomna att delta oavsett nationalitet, etniskt ursprung, religion, ålder, kön eller sexuell läggning samt fysiska och psykiska förutsättningar. Vi ska ha en trygg och sund träningsmiljö där all form av kränkande behandling aktivt motarbetas. Vi ska vara en demokratisk och jämställd förening där alla medlemmar är delaktiga och får ta ansvar och bestämma över sin verksamhet.  

Vision
Vi vill att vår verksamhet skapar ett livslångt idrottsintresse bland våra aktiva. Vi vill ha engagerade, drivna och kompetenta ledare som motiverar de aktiva till fysisk aktivitet. Som förening vill vi ständigt utvecklas och förbättras och på alla nivåer bedriva vår verksamhet så att den utvecklar människor positivt, såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt. 

Vi har som mål att:

  1. Alla ska känna rörelseglädje.
  2. Ha en god ledarvård.
  3. Vara en gymnastikförening i tiden.
  4. Bedriva verksamhet i alla stadsdelar.
  5. Behålla och utveckla kompetensen inom föreningen.
Uppdaterad: 29 NOV 2017 11:56
sisu

verasport_logo_copy

 

 

 

 

Postadress:
Falu Gymnastikklubb - Gymnastik
Kaserngården 6
79140 Falun

Besöksadress:
Kaserngården 6
79140 Falun

Kontakt:
Tel: 0705547473
E-post: This is a mailto link

Se all info