Bokningssidan öppen för vårterminen 2019

20 DEC 2018 13:48
Den 23 december är det möjligt att boka plats i grupp för både medlemmar och icke medlemmar. Vårt grupputbud hittar du här på hemsidan under varje sektion samt på bokningssidan.
  • Uppdaterad: 20 DEC 2018 13:48

Klicka här för att komma direkt till bokningssidan

Bokningssidan öppnade i måndags 17 december. Möjligheten att boka plats i grupp sker enligt följande prioriteringsordning:

1. 17 dec: Bokning/förtur till grupp enligt föregående termin.
  2. 20 dec: Bokning/förtur för alla föreningens medlemmar att kunna byta grupp inom föreningen.
  3. 23 dec: Bokning öppnar för icke medlemmar.

OBS! Alla nuvarande/nya medlemmar måste göra en bokning till önskad grupp och betala direkt via kort, gäller även de som mailat in önskemål om gruppbyte. Observera att befintlig plats sägs upp automatiskt om bokning ej genomförs, detta gäller varje ny termin.

För att börja i fortsättningsgrupper inom Kvinnlig AG eller Freerunning, kontakta ansvarig sektion via e-post för vidare information.

Varmt välkommen in med din bokning!

Skribent: Åsa Balstadsveen

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan